Reactie plaatsen

Reacties

Rianne
11 maanden geleden

Op aanraden van fysiotherapeut en chiropractor maar een afspraak gemaakt bij Sonja. Geen spijt van! Dankzij een aantal regelmatige sessies op de massagetafel ben ik nu in staat om beter te letten op de spanning in mijn lichaam (die ik voor een deel zelf opbouw). Een paar simpele tips en Sonja’s magische handjes hebben ervoor gezorgd dat ik nu veel beter op mijn houding let. Voorkomen is zoveel beter dan genezen!!!

Karin Frisk Verweij
2 jaar geleden

Net een geweldige massage van Sonja gehad. Goede uitleg en een stevige aanpak. Ik heb me in een lange tijd niet zo goed gevoeld!

Marja
3 jaar geleden

Vandaag voelde het als een warm bad omdat Sonja precies de vinger op de zere plek legde oftewel ik heb een super massage gekregen met veel eye openers. En dat in 50 minuten .... top!!

Wouter Heitlager
3 jaar geleden

Vandaag stond ik op met een verlammend gevoel, waarschijnlijk veroorzaakt door nauwelijks te beïnvloeden omstandigheden van dit moment. Gelukkig ben ik op het idee gekomen om Sonja te bellen en nog gelukkiger kon ik vandaag nog een massage krijgen. 'Als herboren' klinkt wat raar als je de 50 voorbij bent, maar ik had wel weer de energie om de halve stad door te fietsen en diverse klussen te klaren. Neem van mij aan: Sonja's massage helpt. En niet zo'n beetje ook!