Reactie plaatsen

Reacties

Rianne
5 jaar geleden

Op aanraden van fysiotherapeut en chiropractor maar een afspraak gemaakt bij Sonja. Geen spijt van! Dankzij een aantal regelmatige sessies op de massagetafel ben ik nu in staat om beter te letten op de spanning in mijn lichaam (die ik voor een deel zelf opbouw). Een paar simpele tips en Sonja’s magische handjes hebben ervoor gezorgd dat ik nu veel beter op mijn houding let. Voorkomen is zoveel beter dan genezen!!!

Karin Frisk Verweij
6 jaar geleden

Net een geweldige massage van Sonja gehad. Goede uitleg en een stevige aanpak. Ik heb me in een lange tijd niet zo goed gevoeld!

Marja
7 jaar geleden

Vandaag voelde het als een warm bad omdat Sonja precies de vinger op de zere plek legde oftewel ik heb een super massage gekregen met veel eye openers. En dat in 50 minuten .... top!!

Wouter Heitlager
7 jaar geleden

Vandaag stond ik op met een verlammend gevoel, waarschijnlijk veroorzaakt door nauwelijks te beïnvloeden omstandigheden van dit moment. Gelukkig ben ik op het idee gekomen om Sonja te bellen en nog gelukkiger kon ik vandaag nog een massage krijgen. 'Als herboren' klinkt wat raar als je de 50 voorbij bent, maar ik had wel weer de energie om de halve stad door te fietsen en diverse klussen te klaren. Neem van mij aan: Sonja's massage helpt. En niet zo'n beetje ook!

Een aantal fijne complimenten die ik via andere kanalen mocht ontvangen:

 

"Een lekkere massage in een nononsense sfeer. Bovendien krijg je goede tips en oefeningen om thuis verder te gaan."

- Marjolein2 jaar geleden

 

"Sonja did a great job with my shoulders and neck. All the tensions were relaxed. Highly recommended, I will book this treatment again."

Franziska2 jaar geleden

 

"Eerste voetreflexmassage die ik ooit had gehad en het was buitengewoon ontspannend en lekker. De ontspanning stroomde van mijn voeten tot aan mijn hoofd."

Claartje2 jaar geleden

 

"Amazing! I went to the appointment thinking that maybe I would not get what I wanted, but I was so wrong! Sonja did an amazing work on my back, neck, head, and arms. I even fell asleep. I took 45minutes massage but I wish I have taken an hour. She understood completely what I needed and did a fantastic job. Will come back for sure! :)"

Cecilia2 jaar geleden

 

"Ik ben zeer goed geholpen. Voorafgaand aan de behandeling was er een kort gesprek waarin de wensen en eventuele klachten worden besproken waarna er wat aanpassingen aan de behandeling worden afgesproken. De behandeling was ontspannend, ondanks dat mijn vast zittende schouders even goed losgemaakt moesten worden. Na de behandeling kreeg ik nog wat tips mee om de schouders mee los te houden / te krijgen. Het is een cliché maar het moet toch gezegd worden: ik ga hier terugkomen."

- Mark2 jaar geleden

 

"Sonja is een soort Sherlock Holmes, die feilloos knopen opspoort en ze vakkundig los maakt. Heerlijke massage!"

Claartje3 jaar geleden

 

"Helemaal top! Massage was fijn en goed. Maar Sonja was geweldig. Die zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde en op mijn gemak. Leuk om mee te praten en erg ervaren. Daar kom ik zeker voor terug."

Antoinette3 jaar geleden

 

"Fijne massage, precies goed afgestemd op wat ik nodig had. Bovendien goed meegedacht/meegewerkt (geen rode plekken ivm sollicitatie even later."

Elizabeth3 jaar geleden

 

"Elke keer loop ik weer ontspannen met een lach de deur uit na de geweldige massages en tips van Sonja!"

Mirjam3 jaar geleden

 

"This was a delight to experience this degree of skill and beautiful pacing in a deep tissue massage, still feel so very much better, thank you!"

Kirsteen3 jaar geleden

 

"Een prettige vrouw waarbij je je makkelijk op je gemak voelt. Superfijne en complete ontspanningsmassage en de deep tissue is ook echt diep en grondig. Fijn ook om eens andere (hele rustige) muziek dan new age gekabbel of klankschalen te horen :)" - Peter4 jaar geleden